Post | september 2024 | Nieuws | 1 min lezen

Vrijwilligersmarkt 5 oktober 2024!

Vrijwilligersmarkt zaterdag 5 oktober

Zaterdag 5 oktober organiseert Vrijwilligerspunt Weststellingwerf de jaarlijkse vrijwilligersmarkt in de publiekshal van het gemeentehuis in Wolvega. Ben jij er dit jaar ook bij?


Waarom meedoen 

De vrijwilligersmarkt is dé plek om je als organisatie te presenteren, vrijwilligers te werven en te netwerken met andere organisaties uit de gemeente. Voorgaande jaren hebben laten zien dat door deelname de kans groot is dat je naar huis gaat met een of meerdere vrijwilligers. Alle reden dus om mee te doen! 


Samenwerking scholen

Dit jaar sluiten zowel het Linde college als het Terra collega aan voor burgerschapsstages voor hun leerlingen. Het doel van deze stage is om ze kennis te laten maken met vrijwilligerswerk en daarover inzicht en begrip bij te brengen. Iets doen voor een ander zonder dat daar iets tegenover staat. Heb jij ook plek voor een 2e jaars leerling?


Deelnemen aan de Vrijwilligersmarkt

Deelname aan de Vrijwilligersmarkt is gratis. Er is in totaal plaats voor 30 organisaties. Je kunt je nu al aanmelden om een plekje op de markt te reserveren. Mail naar [email protected] . o.v.v. "aanmelding vrijwilligersmarkt". Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt, een tafel met stoelen of een statafel wilt en wat je nog meer nodig hebt, zoals stroom. Heb je ruimte voor een burgerschapsstage, geef dat dan ook bij je aanmelding aan. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van deelname. Uiterlijk 2 weken voor de markt ontvang je een brief met nadere informatie.


Ben jij er ook bij?

Deel blogpost